Elegant apartment home inside historical residence

Quadronno, Milan

Conceived for a couple, this apartment has been completely renovated in a modern style, employing quality materials like the Bisazza tiles for the bathrooms, and recycled wood from Tuscany for the floors and stairs. Situated at street level  is the ample living room with wide windows, and featured in the corner the kitchen by Varenna, completely furnished. Custom closets at each side of the entrance  provide plenty of storage. Following is the suite bedroom, with its own bathroom, now used as the live/work area. The recycled wooden stairs takes to the second bedroom in the basement, now used as an office. Follows a the SPA bathroom with minipool and custom made wardrobe closets by Polyform. There is a laundry room and the unit heating and air conditioning equipment are in a separate technical room. A convenient cantina (storage area) is just outside the basement door and a double car garage in the building are both equipped with storage shelves.